Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diskografie

10. 12. 2010

říjen 1980 - Boy

listopad 1981 - October

únor 1983 - War

listopad 1983 - Under a Blood Red Sky

září 1984 - The Unforgettable Fire

květen 1985 - Wide Awake in America

březen 1987 - The Joshua Tree

říjen 1988 - Rattle and Hum

listopad 1991 - Achtung Baby

červenec 1993 - Zooropa

listopad 1995 - Original Soundtracks 1

březen 1997 - Pop

listopad 1998 - The Bets of 1980 - 1990

říjen 2000 - All That You Cant'n Leave Behind

2OO2 - The Best of 1990 - 2000

listopad 2004 - How to Dismantle an Atomic Bomb

březen 2OO9 - No Line on The Horizon

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< srpen / 2019 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 17356
Měsíc: 240
Den: 2